Konsumentinkasso

Gör det enkelt, skapa delaktighet och resultat
Allt fler erbjuder idag privatpersoner kreditförsäljning mot faktura. Att det kan vara bekymmersamt att få betalt av en konsument finns det många företag och organisationer som kan vittna om. Prioritet Inkasso har 30-års erfarenhet av att framgångsrikt driva in konsumentkrediter. Vi är snabba, korrekta och professionella i vår indrivning samt gör det enkelt för gäldenären i all kommunikation med oss.

Vi söker dialog och försöker skapa en delaktighet i möjligheterna till olika former av goda betalningslösningar. Vi ställer upp, men ställer också krav och tar ansvar utöver det vanliga. Vi har ett komplett utbud av effektiva inkasso och juridiska tjänster som ger skillnad på ditt resultat. Med vår kundwebb har du full kontroll över hela flödet och ser i din statistikmodul resultatet av vår indrivning. Vill du ha upp till 99 % inkassering på din konsumentinkasso-vänd dig till Prioritet Inkasso!

Pan Nordisk och global inkassotjänst
Många exportörer upplever svårigheter att få betalt i tid, vilket medför ytterligare arbete och kostnader. Prioritet Inkasso erbjuder en modern utländsk inkassotjänst som hjälper er att spara mycket kostnader inom området samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi är medlemmar i den världsomspännande inkassoorganisationen ACA (American Collectors Association) och har byggt upp ett nätverk av noga utvalda partners.

Vi begär aldrig hjälp av ett ombud utan att först fått ditt skriftliga tillstånd. För säker inkassering av utlandsuppdrag-använd Prioritet Inkasso!

Därför ska du anlita oss på konsumentinkasso

• Fokuserad inkassospecialist ger ökad lönsamhet

• Prioritet Inkasso är ett starkt varumärke, snabbare betalt

• Stark telefonkultur, vi vårdar dina kundrelationer, bäst för dina affärsrelationer

• Modernt inkassobolag som driver ständig utveckling, din trygghet för långsiktig framgång

• Pan Nordisk och global inkassotjänst, allt på ett ställe


Välkommen som kund till Prioritet Inkasso!