Parkeringsservice

Parkeringsservice

Prioritet erbjuder en unik parkeringsservice där vi sköter hanteringen av p-böter. Du kan själv välja vilka delar av tjänsten du vill använda dig av.


Registrering
Du bestämmer själv hur du vill agera när det aktuella fordonet har fått en p-bot. Antingen skickar du underlaget till oss för registrering, dvs. uppgifterna från p-boten. Registrering sker samma dag som vi får in underlaget. Du kan också välja att själv registrera dina kontrollavgifter. Du behöver då en dator som är uppkopplad mot Internet.


Handläggning
Prioritet gör regelbundet en förfrågan till Vägverket för att få aktuella ägaruppgifter på fordonet. Är kontrollavgiften inte betald på förfallodagen, skickar vi en påminnelse.


Betalningsbevakning
Alla betalningar, innan inkassoåtgärd, sker till ditt eget konto. Vill du att Prioritet ska ta hand om själva inregistreringen måste du omgående meddela oss om alla inkomna betalningar så att vi kan boka av de som redan är betalda.


Inkassoåtgärd
Om uppdrag som fått en påminnelse inte betalats efter överenskomna bevakningsdagar, överförs de automatiskt till vårt inkassosystem för inkassering.

Observera att du som väljer att själv registrera dina kontrolluppgifter kan när som helst följa dina kontrollavgifters väg och status i vårt system. Där kan du själv också göra vissa åtgärder, makulera, bokföra betalningar och skriva brev m.m. beroende på vad vi gemensamt kommer överens om.


Utnyttja vår parkeringsservice – marknadens mest flexibla parkeringssystem!

 

Vill du bli kund hos Prioritet eller ha mer information?